Orange ball blue ball Orange ball Blue ball
De "Care Community" is nu officieel geopend
15 februari 2021
De
Iedere dag blijft ons team bouwen aan de Care-Community en zoeken wij samen met jullie naar nog meer Leuke en kwalitatieve diensten.

Beste collega’s, eindelijk zijn we zo ver. Jullie platform staat online en we kunnen starten met de bouw van onze community. De nood om zelfstandigen te groeperen en sterker te maken klinkt luider als nooit tevoren. Met meer dan 300 inschrijvingen op ons openingsvent kunnen we afleiden dat er wel zeker interesse is voor de Care Community. Uit de vele reacties die we mogen ontvangen blijkt duidelijk dat de kleine groeperingen van zelfstandigen hun eigenheid niet willen verliezen en autonoom willen blijven. Als Care Community willen we deze groep van zelfstandig verpleegkundigen graag ondersteunen door samen met hun op zoek te gaan naar de noden en wensen. Om een idee te geven van wat mogelijk is hebben we al enkele ondersteunende diensten opgestart die uit de eerste bevraging naar voor zijn gekomen.


We zullen altijd proberen om de kwaliteit van de aangeboden diensten zo hoog mogelijk te houden en een topservice van alle partners af te dwingen. Zo heb je als zelfstandig verpleegkundige geen keuzestress en kan je in volle vertrouwen de diensten afnemen. We staan ook open voor samenwerkingen met andere partners uit de thuiszorg, als deze dezelfde visie als de Care Community delen.

Samen kunnen we veel bereiken, aan jullie dus om deze community verder te laten groeien. Geen enkel idee dat jullie kan ondersteunen is te gek. We beschikken over een creatief team die voor alles een oplossing vindt en er voor zorgt dat de aangeboden diensten LEUK en KWALITATIEF zijn.

Wij garanderen dat elke eventuele meerwaarde van het platform ten goede zal komen aan de leden van de Care Community, zo kan dit platform continu verder groeien.


Bedankt voor jullie vertrouwen

Het Care Community team