Orange ball blue ball Orange ball Blue ball
Wanneer word ik gevaccineerd en hoe motiveer ik anderen?
15 februari 2021
Wanneer word ik gevaccineerd en hoe motiveer ik anderen?
De Limburgse Eerstelijnszones en COVID19-teams organiseren, in samenwerking met Logo Limburg, webinars rond de COVID-19 – vaccinatie en krijg je meer uitleg wanneer je zelf gevaccineerd wordt en hoe je anderen kan motiveren hetzelfde te doen.

Interesse in één van onderstaande webinars, vergeet je dan zeker niet in te schrijven via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?i...
Je zal enkele dagen vooraf een deelnamelink ontvangen.

16/02/2021 – 19u30 tot 21u30 : Wat met mijn vaccinatie?
Dit
webinar is gericht naar zorgprofessionals. ‘De liaisons van jouw beroepsgroep worden 15/2 officieel bekend gemaakt. Maar wat is nu eigenlijk de taak van deze liaison en wat kan deze persoon voor mij betekenen? Wanneer word ik als zorgverlener opgeroepen om mij te laten vaccineren? Hoe word ik opgeroepen en hoe kan ik een afspraak reserveren?

02/03/2021 – 13u – 14u30: Hoe motiveer je mensen om zich te laten vaccineren en de COVID-19 maatregelen te blijven opvolgen?
Tijdens dit
webinar krijgt u uitleg van Dr. Leen Van Brussel (Gezond Leven) rond hoe je in een 1-op-1-gesprek mensen motiveert en daarnaast ook communiceert naar bredere groepen.