Orange ball blue ball Orange ball Blue ball
Zorg dat mensen je praktijk vinden!

Je hebt je praktijk opgericht om mensen verder te helpen die nood hebben aan verzorging, die niet meer zo super zelfstandig zijn, die soms tijdelijk de nodige medische ondersteuning nodig hebben, ... . Maar naast de uitvoering van die inhoudelijke werkzaamheden waarvoor je je praktijk eigenlijk hebt opgericht, komen er ook heel wat andere taken op je af zoals de administratie, de facturatie, ... . En een niet onbelangrijk onderdeel hierin: zorgen dat je voldoende cliënteel opbouwt zodat je verpleegpraktijk kan floreren. En laat dit laatste punt nu net dàt zijn waar Brainlane super sterk in is!

Naast de ontwikkeling van een mooie, professionele website waarop je kan uitleggen wat je sterke punten zijn en waarom de mensen met jou contact moeten nemen, kan Brainlane je ook ondersteunen in het uitwerken van reclamecampagnes op Facebook en Google, het maken van flyers voor huis-aan-huis bedeling, foldertjes, reclamepanelen, ... .

Omwille van de nauwe samenwerking met de Care Community, kunnen we de leden van de Community een korting toestaan van 10% op onze werkzaamheden.

  • Free Membership Leden: KORTING 5%
  • Golden Membership Leden: MINIMUM €100 OF KORTING 10%